ΜΕΝΟΥ

Ταξίδεψε στο μαγευτικό Ντουμπάι

Όροι & Προϋποθέσεις

1. Δώρο: Δύο (2) αεροπορικά εισιτήρια για το Dubai για τις 24-28 Οκτωβρίου 2019, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Επίσης ο κάθε επιβάτης δικαιούται μία αποσκευή 30kg και μία χειραποσκευή 7kg, ανά άτομο.

2. Διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται από τις 09.07.2019, ώρα 11.00 έως και 26.07.2019 ώρα 23.59.

3. Τρόπος συμμετοχής στον διαγωνισμό: Κάνε Like & Share τη φωτογραφία του διαγωνισμού στη σελίδα του Ράδιο Πρώτο στο Facebook, για να διεκδικήσεις δύο (2) αεροπορικά εισιτήρια με προορισμό το μαγευτικό Ντουμπάι, μία προσφορά της εταιρείας Pluton Travel & Tours. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, περισσότερα θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Ράδιο Πρώτο στην κατηγορία «Διαγωνισμοί».
4. Στη κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν, όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου.
5. Κατά την διάρκεια της κλήρωσης, θα κληρωθεί άλλος ένας (1) αναπληρωματικός ο οποίος θα διεκδικήσει το Δώρο με σειρά προτεραιότητας είτε σε περίπτωση μη έγκυρης συμμετοχής των αρχικών Νικητών είτε σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον εκ των Νικητών είτε σε περίπτωση που κάποιος Νικητής αρνηθεί να παραλάβει το Δώρο του.
6. Το όνομα του Νικητή θα ανακοινωθεί το Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019, κατά την διάρκεια της εκπομπής “Top20” με την Γεωργία Αναστασίου. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία ούτε με τον εκάστοτε Νικητή ούτε με τον Αναπληρωματικό, η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική εταιρεία διατηρούν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια.
7. Το παρόν δώρο δεν ανταλλάσσετε με χρήματα.
8. Δεν αλλάζει η ημερομηνία αναχώρησης η ο προορισμός.
9. Η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική εταιρεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των Νικητών, ή/και του Αναπληρωματικού κατά περίπτωση, λόγω του ότι οι τελευταίοι δεν έλαβαν το ως άνω ηλεκτρονικό μήνυμα ή δεν έλαβαν γνώση του περιεχομένου του μηνύματος λόγω μη ανάγνωσης αυτού, καθώς και για τη τυχόν μη αποστολή (ή/και λήψη) για οποιονδήποτε λόγο στη Διαφημιστική του προαναφερθέντος απαντητικού ηλεκτρονικού μηνύματος αποδοχής του Δώρου εκ μέρους των Νικητών ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.
10. Η εταιρία Pluton Travel & Tours διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τον παρόν διαγωνισμό.
11. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρων όρων και προϋποθέσεων.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!