ΜΕΝΟΥ

Διεκδικήστε μοναδικά προϊόντα Vichy

Μέσα από την εκπομπή Turn It Up, καθημερινά 14:00 – 16:00 με τον Πέτρο Αθανασίου διεκδικείτε αντηλιακά πορϊόντα Vichy για το πρόσωπο και το σώμα. Στείλτε VICHY κενό και το ονοματεπώνυμό σας στο 99990894 δωρεάν χωρίς χρέωση και μπέιτε στην κλήρωση.

Συγκεκριμένα διεκδικείτε:

  • 20/06-01/07 – 10 αντηλιακά προσώπου
  • 11/07-22/07 – 10 αντηλιακά σώματος

Λίγα Λόγια για τα προϊόντα:

VICHY CAPITAL SOLEIL SPF 50+ | Κατά των ρυτίδων

Το καινοτόμο αντηλιακό Capital Soleil SPF50 – Κατά των ρυτίδων συνδυάζει την αντηλιακή προστασία με ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά, στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη διόρθωση των ρυτίδων που προκαλούνται από τον ήλιο και στην επαναφορά της ελαστικότητας και της λάμψης στην επιδερμίδα. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα μαύρου τσαγιού, Camu Camu και βιταμίνη Ε για καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης, αύξηση της ελαστικότητας και προστασία ενάντια στους παράγοντες εκθεσιώματος. Η υφή του απορροφάται άμεσα και χαρίζει ματ αποτέλεσμα.

CAPITAL SOLEIL CELL PROTECT WATER FLUID SPRAY SPF50+ | ΤΟ ΛΕΠΤΟΡΡΕΥΣΤΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ  SPRAY ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Το Capital Soleil Cell Protect Water Fluid Spray αξιοποιεί τη δύναμη της πιο προηγμένης μας τεχνολογίας UV: της τεχνολογίας Netlock.

Η Τεχνολογία NETLOCK, κατοχυρωμένη με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, παγιδεύει τα φίλτρα UV μέσα σε μικροσταγονίδια γέλης, τα οποία σχηματίζουν ένα εξαιρετικά λεπτό, ομοιόμορφο και αόρατο προστατευτικό φιλμ κατά την εφαρμογή του προϊόντος στην επιδερμίδα.

Αυτό το φιλμ είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό, την άμμο και τον ιδρώτα.

Χάρη σε αυτή την τεχνολογία, το Cell Protect Water Fluid Spray παρέχει προηγμένη προστασία σε 4 επίπεδα (UVB, UVA, UVA μεγάλου μήκους κύματος, αντιοξειδωτική προστασία) προστατεύοντας το δέρμα από τις βλάβες που προκαλεί ο ήλιος σε κυτταρικό επίπεδο.

Καλή επιτυχία!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!